KMC Avlsnyt

Bestillingssedlerne er på vej - både digitalt og på papir

23.01.2019

Nu er alle aftaler om læggekartoflerne til sæsonen 2020 endelig faldet på plads, og brevene med bestillingssedlerne er allerede på vej ud til andelshaverne med PostNord. De fleste vil modtage brevet i løbet af denne uge, og de øvrige vil få det i begyndelsen af næste uge.

De udfyldte og underskrevne bestillingssedler skal være KMC Agro i hænde senest mandag d. 18. februar. På grund af forsinkelsen er det ekstra vigtigt, at I overholder fristen, så vi kan få planlagt fremavlen bedst muligt, og dermed give jer de bedste muligheder for at I kan få netop de sorter, klasser og mængder i ønsker til 2020.

Du kan også bestille via Avlerinfo Selvbetjening

Samtidig åbner vi for muligheden for at bestille læggekartoflerne digitalt med app’en Avlerinfo Selvbetjening. Vi sender en mail ud med en forklaring på hvordan det gøres indenfor de nærmeste dage. Når kartoflerne bestilles via app’en slipper du for at returnere bestillingssedlen pr. post eller email, og der kommer til at ligge en oversigt over din bestilling i dit digitale dueslag i app’en.

Vær opmærksom på, at den digitale bestilling er et ekstra tilbud, og at du kun skal sende din bestilling én gang. Hvis du bestiller via app’en skal du ikke også indsende papirudgaven, og vælger du at udfylde papirudgaven, skal du ikke også bestille igennem app’en.

Personligt log ind

Indtast dit personlige brugernavn og adgangskode for at få adgang til beskyttede nyheder og meddelelser
Log ind
Glemt brugernavn eller adgangskode?
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Denne information deles med tredjepart.
Læs mere om cookies

LUK